Γραμμή Παραγωγής

Η επιχείρησή μας έχει την παγκόσμιας ποιότητας προηγμένη παραγωγή και ο εξοπλισμός διαδικασίας παραγωγής, διοργανώνει ένα μεγάλο εργαστήριο για τα μέρη εκσκαφέων που παράγουν, από την υλική κοπή, το χειρισμό, μεταχείρηση θέρμανσης, συγκέντρωση, διόρθωση, ζωγραφική, που εξετάζει, κάθε μέρος που θα επιβεβαιώσουμε πρίν αφήνουμε το εργοστάσιο.


Το εργοστάσιό μας έχει τους επαγγελματικούς μηχανικούς, υψηλή ποιότητα προσωπικού, βελτιώστε συνεχώς την τεχνολογία προϊόντων, ο ποιοτικός έλεγχος είναι πολύ αυστηρός, κάθε προϊόν πρέπει να εξεταστεί επανειλημμένα.


Τώρα είμαστε αναπτυγμένα μέρη πολλών εκσκαφέων προτύπων μηχανών που είναι πολύ δημοφιλή και πωλούν καλά. Συμπεριλαμβανομένου του εμβόλου, του σκάφους της γραμμής κυλίνδρων, της εξάρτησης σκαφών της γραμμής, της εξάρτησης στολισμάτων, του κεντρικού αγωγού, και των ρουλεμάν συνδέοντας ράβδων, της συνέλευσης συνδέοντας ράβδων κ.λπ., με υψηλό - ποιότητα, της ανταγωνιστικής τιμής και των καλύτερων εξυπηρετήσεων πελατών.

 

 

Guangzhou TP Cloud Power Construction Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Guangzhou TP Cloud Power Construction Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Guangzhou TP Cloud Power Construction Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Guangzhou TP Cloud Power Construction Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Guangzhou TP Cloud Power Construction Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

OEM / ODM

Ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής από την πρώτη ύλη για να τελειώσει το προϊόν είναι κάτω από έναν αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Όλο το προϊόν συμμορφώνεται με IATF16949: 2020 το /ISO9001: 2008. Είμαστε αυστηροί με την ποιότητα των προϊόντων, κολλάμε για να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες και να συνδέσουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με την τεχνική υλικού και κατασκευής προϊόντων για να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα των πελατών μας!

 

Guangzhou TP Cloud Power Construction Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Το εργοστάσιό μας έχει χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και υψηλών σημείων για να ερευνήσει συνεχώς και να αναπτύξει τα προϊόντα:

 

Ο λειώνοντας φούρνος συχνότητας παγκόσμιου πιό προηγμένος INDUCTOTHERM ενδιάμεσος,

 

Γερμανικό Gehring

 

Εργαλειομηχανές της Ιαπωνίας Mazak CNC

 

Μεγάλης ακρίβειας αυτόματη γραμμή παραγωγής επεξεργασίας ρομπότ της Ιαπωνίας FANUC.

 

Guangzhou TP Cloud Power Construction Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

Αφήστε ένα μήνυμα